KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKA
Wyższej Szkoły Prawa we Wrocławiu
Kontrast

Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi klienta /

z elementami technologii gastronomicznej i obsługi klienta /
Granecka, Bożena.
Bożena Granecka.
Warszawa :
WSE,
1998.
154, [2] s.: tab.; 24 cm.
(Turystyka / Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie )
(Turystyka / Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie )
Bibliogr. s. [155]


 



kalorymetria
Składniki pokarmowe
dietetyka
Grupy ludności
Bankiety
Kelner
jadłospisy
Żywienie
hotelarstwo
Gastronomia
gastronomia
konsumenci
obsługa klienta

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
Rekord: