START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  ZALOGUJ SIĘ  ZAREJESTRUJ SIĘ  SCHOWEK
KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej

Zasady zbiorowego żywienia :

z elementami technologii gastronomicznej i obsługi klienta /
Granecka, Bożena.
Bożena Granecka.
Warszawa :
WSE,
1998.
154, [2] s.: tab.; 24 cm.
Turystyka / Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie
1
Bibliogr. s. [155]
18575 (to nie jest sygnatura)





kalorymetria
Składniki pokarmowe
dietetyka
Grupy ludności
Bankiety
Kelner
jadłospisy
Żywienie
hotelarstwo
Gastronomia
gastronomia
konsumenci
obsługa klienta

Rodzaj dokumentu:
Książka

Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcja
Magazyn Jutrzenki (G.20245) 30 dni 2001700135649 Zamów