START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  ZALOGUJ SIĘ  ZAREJESTRUJ SIĘ  SCHOWEK
KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKA
Wyższej Szkoły Prawa

Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji /

Bezpieczeństwo (SECURITY) (BEZ )
red. nauk. Stanisław Kowalczyk.
Warszawa :
Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza,
2009.
303 s. : il. ; 25 cm.
Przedsiębiorczość w XXI Wieku
2
Bibliogr., wykaz aktów prawnych przy pracach.
978-83-7378-459-8
39322 (to nie jest sygnatura)





Globalizacja
Agrobiznes
Polityka żywnościowa
Bezpieczeństwo żywnościowe
Kontrola żywności
Ochrona konsumentów
Konsumenci
Codex Alimentarius
Komisja Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
FAO/WHO
Polska
Europa
Stany Zjednoczone

Rodzaj dokumentu:
Książka

Spis treści:
PDF
Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcja
Wypożyczalnia Wrocław (W.3241)
Bezpieczeństwo (SECURITY) : BEZ
30 dni 2002100032415 Zamów
Wypożyczalnia Jagiellońska (G.46739) Niedostępne 08/08/2017 2000200467397 -