KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKA
Wyższej Szkoły Prawa we Wrocławiu
Kontrast

Technika chłodnicza dla praktyków : przechowalnictwo żywności : praca zbiorowa /

przechowalnictwo żywności : praca zbiorowa /
Przechowalnictwo żywności.
pod red. Bolesława Gazińskiego ; [aut. Bolesław Gaziński et al.].
Wyd. 2. rozsz.
Poznań :
Systherm D. Gazińska,
2013.
[12], VI, [2], 436 s. : il. kolor. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
978-83-61265-76-4


 



Logistyka
Żywność
Chłodnie
Czynniki chłodnicze
Magazynowanie
Mięso
Owoce
Warzywa

Rodzaj dokumentu:
Książka


Spis treści:
PDF
Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
Rekord:
ISBN: